Företagshälsovård

Covid-19 antigen/antikroppstest för 950:- Covid-19 reseintyg baserad på snabbtest (ej PCR) för 1350:- Besök oss gärna med munskydd
  • Hem
  • Företagshälsovård

Hälsovård för företag

Vi hjälper företag med alla frågor inom företagshälsovården.
1

Intyg

Vi ordnar alla former av intyg: spårbundensintyg, lokförarintyg, sjömansintyg, bussförarintyg, taxiförarintyg, arbetsintyg, härdplastintyg samt intyg till förbund. Vi ordnar det intyg som är nödvändig för fortsatt arbete inom 24 timmar.
2

Erfaren partner

Företagshälsovården bedrivs av specialister inom företagshälsovård såsom företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, skyddsingenjörer samt beteendevetare med långvarig erfarenhet av arbetsmiljöarbete.
3

Kostnadseffektivt

Med en långvarig erfarenhet av företagshälsovård och ett team bestående av välslipade medarbetare, erbjuder Norvia det mesta inom företagshälsovård samt sjukvård. Vi gör allt detta och har de absolut lägsta priserna i hela Sverige.

Medlemskap hos oss är enkelt

Företagsregistrering i Norvia kliniken 3500:- i engångsavgift och registrering av anställd 100:-/per anställd (engångsavgift). Detta är endast en administrationsavgift utan medicinska tjänster.

Våra duktiga medarbetare hjälper ditt företag med arbetsmiljöarbete, rehabiliteringsfrågor, samt ergonomi. Teamet identifierar, analyserar och eliminerar orsakerna till ohälsan inom företaget.
Vi hjälper även till med utbildningar såsom hjärt-lungräddning, förstahjälpen utbildning mm. Vi kan bidra med stöd till chefer i grupp eller individuellt. Vår klinik har låga avgifter anpassade till ditt företags behov. Norvia erbjuder tjänster och service inom företagshälsovård som anpassas till just ditt Företag.
NORVIA kliniken erbjuder Dig som företagshälsovårdskund ett utbud av arbetslivstjänster och sjukvård. Många gånger bokningsbekräftelsen hamnar i din mejlspam. kolla där om du inte får besked.
Boka Här

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att skriva till oss.