• Köp våra blodprovpaket online.
  Ni kan alltid kontakta oss via mail ... info@norvia.se
  Hälsokontroller.
  Vaccinationer.
  Läkarintyg.
 • Hälsokontroller via blodprov
  Blodprovstester.

Hälsokontroll med ett enkelt blodprov

Förebygg istället för att behandla. Genom ett snabbt och enkelt blodprov kan du, tillsammans med våra läkare, ta kontroll över din hälsa. Hälsokontroller ger dig möjligheten att identifiera riskfaktorer och sjukdomar i ett tidigt skede, vilket möjliggör förebyggande åtgärder för att förbättra livskvaliteten.
läs mer

Läkarintyg, Hälsointyg, ADHD-intyg

Vår målsättning är att göra din väg genom olika krav och ansökningar så effektiv och problemfri som möjligt. Vi erbjuder omfattande stöd med olika läkarintyg, inklusive sådana för körkort och spårbundna intyg (X9, TSM, lokförarutbildning). Vårt utbud innefattar även intyg för sjöfolkintyg, höghöjdsarbete, exponering för härdplast och asbest, samt läkarintyg för körkort vid ADHD/ADD/Autism och vid alkohol- och narkotikafrågor.
läs mer

Företagshälsovård & Vaccinationer

Vi ordnar företagshälsovårdsavtal som krävs av fackförbundet för att bedriva ditt verksamhet. Vårt fokus är att förebygga sjukdomar och främja medarbetarnas övergripande hälsa genom regelbundna hälsokontroller och rådgivning. Företagshälsovård kan identifiera potentiella hälsoproblem i tid, vilket minskar risken för längre sjukskrivningar. Ett hälsosamt arbetsklimat är avgörande för produktivitet och trivsel.
läs mer

Köp våra blodprovpaket online.
Ni kan alltid kontakta oss via mail ... info@norvia.se

Covid-19 test & intyg

COVID-19 test erbjuds endast till symptomfria kunder. Kontakta 1177 vid tecken på förkylningssymtom. Provtagning på plats erbjuds för företag som inte har tid att ta sig till kliniken.

Läs Mer

Läkarintyg & Hälsokontroll

På mottagningen i Solna utför vi även hälsokontroll med olika omfattningar. Vi utfärdar läkarintyg för körkort, adoption, dykcertifikat, sjöfolk, härdplast, asbest, spårbunden trafik samt lokförarutbildning.

Testerna kan även utföras på ert företag för att minimera personalfrånvaro.

Som kund hos oss, privat eller företag, får du en pålitligt samarbetspartner i hälsofrågor. För vaccinationspriser var god se vaccinationslistan här.

Hälsokontroll    Läkarintyg

Företagshälsovård

Vi hjälper företag med alla frågor inom företagshälsovården. Vi ordnar alla former av intyg såsom: spårbundensintyg, lokförarintyg, sjömansintyg, bussförarintyg, taxiförarintyg, asbestintyg, härdplastintyg.

Önskas även intyg till förbundet för att bedriva verksamheten, tveka då inte att kontakt oss omedelbart! Vi ordnar det intyg som är nödvändig för fortsatt arbete inom 24 timmar. Vi har långvarig erfarenhet av Företagshälsovård med de absolut lägsta priserna i hela Sverige. Läs mer om företagshälsovård nedan.

Företagshälsovård

Vi är stolta över vår Uppmärksammade vaccinationsprogram

Prisvärd vaccination

Vi utför vaccination och ger reseråd inför din resa efter bedömning av dina tidigare vaccinationer. Företag kan anlita oss för vaccination på plats. Allt detta till marknadens lägsta priser enligt Aftonbladet!

läs mer

Vaccination endast vid Drop In

 • Mån-Tor:    16.00 - 17.00
 • Fredag:    16.00 - 16.30
 • Lördag:    Stängt

Viktig information angående mässlingsvaccination:

OBS: Rekommendationer för mässlingsvaccination: MMR vaccination enligt följande:

 • Födda före 1960: betraktas som naturligt immuna.
 • 1960-69: Cirka 5-10% kan sakna immunitet och behöver därmed två doser totalt. Ett intervall på 5 år mellan doserna rekommenderas.
 • 1970-80: Har fått en dos i skolåldern och behöver en dos till.
 • 1981+ : Har fått två doser och behöver inga fler.